ANTIFA ΑΡΑΓΜΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ OPEN MIC’S – 14/03 Πλ. Μικρασιατών

YOU WILL NEVER WALK ALONE…

Μας είπαν ότι οι μετανάστες είναι ένα “τεράστιο πρόβλημα που πρέπει να διαχειριστούμε”. Ότι απειλούν την εθνική μας συνοχή. Ότι είναι οπισθοδρομικοί και ανορθολογικοί και χρήζουν επιτήρησης. Ότι είναι επικίνδυνοι, παραβατικοί και χαλάνε την εικόνα της μικρής τουριστικής μας όασης. Μας είπαν ότι θα πάρουν τα όπλα, θα φτιάξουν σώματα εθελοντών και ότι θα βγουν στους δρόμους να υπερασπιστούν την “Ελλαδίτσα που βάλλεται”. Κάποιοι άλλοι μας είπαν ότι είναι φιλόξενοι και ότι παλεύουν να βρουν μια “ανθρώπινη λύση” στο “ζήτημα”.

Εμείς που δεν μασήσαμε απ’ τις μαλακίες τους όμως ξέρουμε: Ότι οι μετανάστες είναι το πιο υποτιμημένο κομμάτι της τάξης μας. Ότι πάνω στις πλάτες τους στήνεται μια χρυσή μπίζνα με πρόσχημα την “ανάγκη διαχείρισης” τους. Ότι όλοι αυτοί που θέλουν να έχουν το πόδι τους στον σβέρκο των μεταναστριών, στην πραγματικότητα εκφράζουν τα υλικά συμφέροντά τους.

Επίσης ξέρουμε ότι υπάρχουμε και εμείς εδώ σε αυτή την πόλη. Εμείς που δεν γουστάρουμε να ακούμε ρατσιστικές μαλακίες με τις αράδες. Εμείς που δεν ψηνόμαστε να γίνουμε φιλήσυχοι ρουφιάνοι των μπάτσων. Εμείς που δεν είμαστε καθόλου εθνικά υπερήφανοι για την Ελλάδα που πνίγει μετανάστες στο Αιγαίο. Εμείς που δεν ψηνόμαστε να αφήσουμε τον δημόσιο χώρο στους φασίστες και τα αφεντικά. Και έχουμε σκοπό να κάνουμε την παρουσία μας αισθητή.

ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ

ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Antifa Askeri – Αντιφασιστική συνέλευση     Kuluvahata – Αυτοοργανωμένη μουσική ομάδα

About antaskreth

Αντιφασιστική Συνέλευση στο Ρέθυμνο
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.